AMBULANTE BEGELEIDING


 

AMBULANTE BEGELEIDING BIJ PRAKTIJK DE ZON 
Ambulante begeleiding met net dat beetje meer!
Praktijk de zon biedt begeleiding met net dat beetje meer, ik ben natuurlijk ook therapeut en kan snel afstemmen en inschatten wat er nodig is.

Een fijne samenwerking en vertrouwensrelatie vind ik belangrijk. Ieder mens is Uniek en ik sta hier graag bij stil. Ik stem me af op jou tempo / niveau / hulpvragen / mogelijkheden / kwaliteiten en talenten. Ik zal je niet overvragen, maar wel uitdagen.

We werken samen a.d.h.v. een begeleidingsplan met daarin de doelen omschreven, lukt het een dag even niet, dan maken we hier natuurlijk geen probleem van! We bespreken samen waardoor het niet lukt en proberen met elkaar weer een nieuwe weg in te slaan, samen komen wij er wel.

Wat doet een ambulant begeleider?
Als ambulant begeleider help ik personen met allerlei problemen. Denk aan mensen met psychische en of fysieke problemen en of problemen op het gebied van verslaving. Ambulant betekent dat ik bij jou aan huis kom, ik ondersteun je daar waar je het nodig hebt.

Wie ben ik?
Mijn naam is Debby Klomp. Mijn hele leven heb ik al een interesse voor menselijk gedrag, wat maakt dat iemand doet zoals hij doet? Wat valt mij op aan dit gedrag? In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan richten op het praktisch toepassen van verschillende technieken die mensen kunnen helpen om meer vanuit innerlijke kracht richting te geven aan hun leven. Ik denk graag in mogelijkheden en werk met jou oplossingsgericht.